You´re Mine - Chapter 29 part 2

Eftertexterna på den andra filmen rullade på skärmen och jag sträckte mig efter fodralen på bordet.

”What movie shall we watch next?” frågade jag nyfiket och vred på huvudet, så att jag kunde se Niall. Han hade ett flin på läpparna och skakade på huvudet.

”Don´t really care, choose whatever you want”. Jag gav honom en lömsk blick och gick sedan tillbaka till att titta på filmerna. Min blick svepte fram över de olika fodralen och redan efter endast någon minut hade jag startat nästa. Niall var snabb med att lägga armen om min midja och dra mig tillbaka till min förra position, alltså lutad mot hans bröst. Hans hand började leka med kanten på min tröja och jag drog osäkert in luft in mina lungor. Niall märkte min osäkerhet och pussade mig uppe på huvudet, som om det på något sätt skulle lugna mina nerver.

Att sitta upp såhär lutad mot en kille, som dessutom håller på med min tröja, var något jag fruktat för sen jag började bry mig om mitt utseende. Eftersom att min midja inte är den smalaste ville jag ofta sitta för mig själv, och helt enkelt inte låta någon annan röra mig.

Why so nervous? You´re heart´s beating like crazy” skrockade han mjukt och drog undan mitt hår. Jag ryckte på axlarna och försökte dölja det faktum att jag höll på att spy. ”Don´t lie baby, is something wrong?” frågade han och vred på sig så att han kunde se in i mina ögon. Jag stirrade generat ner i mitt knä och suckade.

”It´s so embarrassing”. ”I´m pretty sure it´s not that bad. Just tell me, yeh?”. Jag begravde mitt ansikte i mina händer och försökte att hålla mig själv hyfsat lugn.

”I just.. I feel uncomfortable when people get too close as I sit like this” mumlade jag.

“Like what? You sit like a normal person Vanessa, that´s not embarrassing?”. Jag skakade på huvudet. “I mean like, sitting up just in general. I guess i´m afraid that people will feel my body and stuff” suckade jag och hoppades att mörkret vi satt dolde en del av mitt röda ansikte. ”Feel your body? What do you mean?”. För första gången i kväll blev jag riktigt irriterad på Niall. Var han tvungen att vara så trögfattad just nu?

”Yeah, feel my fatness”. Tystnaden lade sig som ett tjockt täcke över oss och jag önskar att jag kunde ta tillbaka det jag sagt.

”Fatness? Are you crazy?” fnös han och drog en hand igenom sitt hår. ”Vanessa, you´re not fat. For gods sake you´re not anywhere near fat”. Jag skakade på huvudet.

”You don´t understand”. ”Understand what? That you´re blind or something? Who told you that you´re fat?” frågade han upprört och hans normalt blåa ögon var både större och mörkare. ”But my stomach look so fat when I sit down, and that´s why I don´t like having people near me. I feel huge” förklarade jag och ville nästan brista ut i gråt av alla känslor som flödade i mig.

Ilska mot mig själv för att jag låtit mig bli så hjärntvättad av median, tacksam över att Niall inte tyckte att min kropp var fet, och lycklig och lättad över att äntligen fått prata ut om det på riktigt. Jag tittade försiktigt på Niall igen och kunde praktiskt taget se hur tankarna for omkring i hans huvud. ”Do you trust me?” frågade han plötsligt och vände på sig helt och hållet, så att han satt på knäna i soffan framför mig.

”Uhm.. I guess..?” svarade jag osäkert och knep ihop ögonbrynen. ”Let me show you just how beautiful you are, yeh?” viskade han hest och började krypa mot mig, så att jag låg lutad mot ryggstödet på soffan. Jag svalde ljudlöst när han kröp upp över mig, så att han hade ett ben på vardera sida av lår.

”It´s crazy”.

”What?” flämtade jag nervöst och tittade upp i hans blåa ögon. ”I don´t know for how long i´ve been dreaming about this, dreaming about me and you”. Min puls steg, om ens möjligt högre och jag hörde hur mitt hjärta dunkade ända ut i öronen.

Ett konstigt, omänskligt läte lämnade mina läppar samma sekund som han drog sina höfter mot mina. Hans normala självsäkra leende trädde upp på hans läppar innan han böjde sig ner för att ge mig en tung kyss på läpparna, som en start på en lång kväll..

 


Hellu igen! Vet att den här delen är extremt kort, men visste inte riktigt vart jag skulle avbryta någon stans. Som svar på din fråga, nej, Niall och Vanessa har inte sex än. Och ja, jag kommer skriva ett kapitel och bli helt illröd i ansiktet igen för eran skull... ;)

Hur som helst, har en nyhet som (för mig) är super rolig och vill bara dela med mig helt enkelt! Så titta in i morgon och så syns vi då!

 

Ps, glöm inte att kommentera ;) xx

 



ALLTSÅ SHIIIIIIT! LIKA BÄST SOM ALLTID :DD YVTIXGBCGVCJVGDFNIUHRHCF

2014-08-04 // 21:38:00

Asså Gud bad bra!!!!!

2014-08-05 // 00:03:37

Why do you keep doin' this to me. asdfghj. Så bra!

2014-08-05 // 10:11:48
» Emma!

Oh Ohly shit.

2014-08-05 // 11:07:46

Såååå bra!!! Längtar till imooooon!!!!!!! :)))) xx

2014-08-05 // 16:37:33

Oh maaah freaking gaad! 😱
Ska bli kul att höra nyheten! ❤

2014-08-05 // 17:21:58
» Julia

KAN EJ VÄNTA TILL NÄSTA KAPITELL FNKCNDJVNF DÖDLLDLDLFKFL

2014-08-05 // 23:09:59

Omg mer

2014-08-07 // 10:25:07

Kommentera här (:

Namn:
Kom ihåg mig? (:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback