Mitt skrivsug slog till som en stock.

Hej igen mina älskade apor, och tack Jessica för din kommentar!
Jo, angående den här Liam novellen jag har pratat om.
Jag hade, för att vara helt ärlig, glömt av att jag lovat er att skriva den. 
Är sjukt mycket i skolan nu, då jag snart har klarat av ettan på gymnasiet. Så tiden för skrivandet är inte jätte stor, tyvärr.
Jag håller för tillfället på att lägga upp "you´re mine" på wattpad (på engelska), men då jag redan översatt den så har jag ingen novell att skriva på för tillfället. Så, (tack vare Jessicas kommentar som fick mitt skrivsug att komma tillbaka) tänker jag sakta men säkert börja skriva ännu en novell.
Tyckte lite synd om Liam som aldrig riktigt fått någon huvudroll i mina noveller :(
 
Kan inte direkt påstå att jag kommer börja publicera kapitel nästa helg och få bloggen super aktiv nu i veckan. Men jag ska göra mitt bästa och skriva så fort jag får chansen, och därav publicera novellen när jag har en del kapitel i ryggsäcken. Om man nu kan uttrycka sig så.
Så håll ut med mig, trots att det var evigheter jag publicerade You´re Mine här.  Kan säga såhär, jag ska publicera det första kapitlet innan sommarlovet börjar, det är allt jag kan lova. Då jag vill att bloggen ska vara aktiv och för att jag ska kunna lägga upp ett kapitel en gång om dagen så tänker jag vänta.
 
Så än har ni inte blivit av med mig helt, vi syns närmare sommaren! Xoxo