Fallen Angel - Chapter 10

 

 

 

2013-06-10

Liams point of view

 

Liiyyum come on. What´s the worst thing that could possibly go wrong?” Suckade Niall när läraren lämnat klassrummet.

What if she says no? What if she just walk away and what if I ruin our friendship?” sa jag oroligt och svarade på ännu en uppgift i matteboken. Niall fnös irriterat till vid min sida och gav mig en lätt knuff över axeln. ”Just ask her out on a date for gods sake. You´re both in love with eachother!” Niall tystnade strax efter att meningen lämnat hans mun och stirrade ut i luften med vidöppna ögon.

What?” frågade jag förvånat och tittade på honom.

Erhm, you should ask her out on a date..?” han grimaserade försiktigt med ansiktet.

What did you mean with ´you´re both in love´?” Jag kände min puls öka och en del av mig ville hoppa omkring av lycka. Men jag ville inte ta ut något i förskott.

Uhm, well.. no i´m not the right person to tell you that. You have to ask Lovisa” Det sista sa han med en blinkning och drog snett på mungipan. Jag drämde på skoj ner huvudet i bänken och gav ifrån mig ett högt stön som fick de flesta i klassrummet att rikta sina blickar emot oss. Tre tjejer i bakre raden, vid namn Liza,Christina och Zara, började fnissa hysteriskt när jag slog upp blicken och log emot klassen. Jag spelade med och vinkade hysteriskt åt dom och låtsades fnissa vilket fick dom att bli helt till sig. Wow, hade jag en sådan effekt?

watch out, they think you´re flirting with them” skrattade Niall vid min sida och skakade lätt på huvudet. Jag vände mig tillbaka till min bänk och knep igen när läraren klev in igenom dörren.

So class, you´re free to go” muttrade Claes, vår lärare surt och läste vidare i ett av sina många papper. Helt ointresserad av att hans klass satt framför honom och sket i att arbeta. Ljudet av skrapande stolar studsade fram och tillbaka i klassrummet tillsammans med sorlet av elevers röster. Niall himlade med ögonen och följde med strömmen ut mot korridoren. Jag var ingen person som tyckte om att stressa, så jag stod lugnt kvar och samlade ihop allt material tills det låg i en prydlig hög. Det var först då som jag lyfte upp mina saker och lämnade klassrummet.

 

~Lunch time~

 

Jag smällde igen skåpet och hängde tillbaka hänglåset. Niall hade tidigare smsat och sagt att han och tjejerna redan gått till lunch men att de väntade på mig utanför matsalen. Jag hade berättat för dom om händelsen ifrån igår. Då de undrade vart jag hade gjort av Keely i morse. Med snabba steg småsprang jag igenom korridor efter korridor och tog slutligen till höger för att se gänget stå en bit fram. Den enda som saknades var Keely. När Niall såg mig tog han tag i Anna och drog med henne till matkön, med Moalinn hack i häl. Lovisa drog nervöst handen längs armen och tittade snabbt upp mot mig innan hon vände bort blicken igen. Jag gav henne ett svagt leende och tänkte gå in i matsalen när jag fick nog. Varför skulle jag alltid vara så jävla feg? Niall har rätt, vad är det värsta som kan hända, egentligen? Jag stannade upp och vände mig emot Lovisa. Hon i sin tur var inte beredd på mina handlingar och innan vi hann reagera så hade vi gått in i varandra. Hon stapplade bakåt några steg och höll sig för pannan, om slagit I mitt bröst, medan hennes blick flög runt omkring mig. Jag tog ett djupt andetag och svalde när jag fångade hennes blick, jag blev som förtrollad. Varför har jag aldrig lagt märke till hennes vackra ögon tidigare?

 

Lovisas point of view

 

Jag stirrade upp i hans vänliga ögon och kände hur min puls ökade för varje sekund som passerade. Och då menar jag verkligen upp. Mitt huvud nådde inte högre än hans bröstkorg, så det var en bit att sträcka på huvudet.

I wonder.. Uhm you know” började han stamma och små svettpärlor bildades i hans panna, något jag fann ur gulligt.

What?”

I was wondering if you wanted to go out with me” Han stapplade på sina egna ord och tog flera djupa andetag.

You mean as a date..?” frågade jag nyfiket och kände hoppet sprida sig inom mig.

Uh yeah. But only if you want to!” han la till det sista i panik och gjorde någon virrig gest med händerna. Jag nickade allt snabbare och snabbare innan jag brast ut i ett stort leende och sa ”Yeah i´d love to”. Han höjde förvånat på ögonbrynen innan ett lika stort leende bildades på hans läppar. Utan några vidare tankar slog jag armarna om honom och drog in honom i en kram. Och inte mycket senare så slöt sig hans muskulösa armar om min kropp. En rysning spred sig längs min ryggrad och jag backade undan med det största leendet mina läppar någonsin burit.

What do you say ´bout Friday?”

Liam la ena armen om mina axlar och ledde mig in i matsalen där Niall,Anna och Moalinn väntade på oss.

What´s up with the happy face?” skrockade Niall och växlade blicken emellan mig och Liam. Jag ryckte lätt på axlarna och rusade fram till Moalinn och Anna.

He asked me out on a date!” tjöt jag tyst och drog med mig dom bort till matkön. Jag tog tag i en tallrik och började lägga upp mat tillsammans med resten av gängen, lyckligtvis var Liam längs bort. Han skulle ångra sig och ta mig som en creepy skolflicka.

NO WAY?!” utbrast Anna högljutt och fick flera personer att blänga mot vårt håll. Typiskt Anna att vara högljudd vid helt fel tillfälle.

shut up mofo” skrattade jag och kände ett glatt rus sprida sig i alla möjliga vinklar som fanns i min kropp.

That´s awesome! When?”

Oh just a few minutes ago”

No I mean, when are you two going out?” flinade Moalinn och hällde upp vatten I sitt glas.

Friday” svarade jag drömmande och gick bort emot vårt bord, jag kunde inte ha varit mer lycklig just nu.

 

~

 

What do you think about this one?” frågade Anna och höll upp en ljusrosa klänning med dekorationer. Jag grimaserade lätt och skakade sedan på huvudet.

Nah it´s too ”I´m so awesome look at me”” sa jag och la på en divig ton när jag immiterade Bella, skolans största bimbo.

Moalinn började skratta och gick vidare längre in i affären för att försöka hitta en bättre klänning till min date med Liam. Bara tanken fick fjärilarna att bli vilda i magen.

Lovisa! I´ve found it!” Jag lämnade platsen jag stod på och rusade åt samma håll som Moalinn försvunnit åt. Mina ögon vidgades och jag tog försiktigt tag i de gräddvita plaggen hon höll upp.

It´s so.. beautiful” mumlade jag stumt och vände på dom fram och tillbaka. En svart kort kjol och en vit blus med spets tyg.

Oh god you have to buy it!” tjöt Anna som kommit upp bakom oss inspekterade kläderna.

I can always try it on” flinade jag och gick bort till omklädningsrummen. Jag klev kvickt ur mina egna kläder innan jag drog blusen över huvudet och tittade i spegelbilden. Anna drog oförsiktigt upp draperiet och tittade på mig med stora ögon, lika så gjorde Moalinn som kikade in sekunden senare.

Wow”

Liam will be totally crazy”

Yeah”

There´s only one problem…” Jag avbröt tjejernas spökliga mumlanden och la håret över ena axeln. De tittade förvånat på mig.

I need to change, so leave” fnös jag på skoj och drog för draperiet mitt framför näsan på dom.

A diva, Ain´t nobody got time for that” muttrade Anna och både jag och Moalinn brast ut i skratt.

You go girl” Trots att det var ett draperi emellan oss så kunde jag höra det breda flinet i Moalinns röst.

 

När jag hade betalat för kläderna ,och ett par svarta skor som Anna hittat,sprang vi snabbt ut ur köpcentret och vidare ner till bussterminalen. Vår buss kom körandes och vi alla tre fick öka på stegen för att hinna med. Jag hoppade upp för trappstegen i bussen och la på mitt busskort innan jag skrattandes vinglade igenom bussen och slog mig ned längst bak.

The bus driver asked me if you guys were drunk..” suckade Moalinn när hon kom upp efter mig och Anna. Vilket fick oss alla tre att brista ut i skratt ännu en gång.

Maybe i am” flinade jag och vickade på ögonbrynen.

Yeah maybe we are” stämde Anna in och började klappa händerna, av någon anledning. När jag senare gick av bussen så gav jag båda tjejerna varsin kram och började gå ner för gatan till min lägenhet. Jag slog in koden till porten och studsade upp för trapporna med det ny köpta varsamt nerstoppad i en påse.

Jag var redo för den bästa dejten i mitt liv.

 


Poop? Woop?  Jag ska strax bege mig till skolan, och hej på dej Jenny när du ser det här! Jag sitter bredvid dig ;)) Det här med datumen behöver ni egentligen inte bry er om, det är mest för att jag själv ska ha koll på när saker och ting händer ^__^

Kommentera! x 

 



Jättebra :D meeera

2013-03-28 // 09:40:17

Jättebra :') xx

2013-03-28 // 16:35:56
» Jenny

Haha, nejmen hej på dig snygging! :D

2013-03-28 // 17:12:22
» Wilma

jättebraaa :D

2013-03-28 // 19:50:41

Meeeera goooosh, mera som sagt!!!!! :D xx

2013-03-28 // 21:02:42
» Hanna

Sååååå braaaaaa!

2013-03-28 // 22:49:05

Så jävla bra, lägg ut meer

2013-03-29 // 09:39:10

Kommentera här (:

Namn:
Kom ihåg mig? (:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback